Referenser
"Jag kom till Birgitta när jag kände att mitt liv var i gungning, jag var nära att tappa fotfästet.
Jag hade en destruktiv relation med en gift man, mina söner flyttade hemifrån och jag började undra vart jag skulle ta vägen, sälja eller inte sälja huset. Samtidigt erbjöds jag en chefstjänst på mitt arbete som jag inte visste om jag ville ha. Birgitta hjälpte mig att se samband och sammanhang både framåt och bakåt i tiden och fick mig att kunna se rationellt på min situation. Tillsammans benade vi upp mitt liv och jag fick distans och såg klarare på allting. Vi har fortsatt att träffas och Birgitta hjälper mig att behålla fötterna på jorden och samtidigt förstå vad och varför saker och ting händer."
Karin Person, Gruppchef
"Birgitta är klok en person och hon har mycket livserfarenhet, som gör att hon förstår och lever efter talesättet " tala är silver, tiga är guld". När hon reflekterar över vad du har sagt, så är det tänkvärda slutsatser du får höra. Allt sagt med glimten i ögat och omtanke om dig."
Paul, Finansvärlden
"Jag kan verkligt rekommendera Birgitta som en person med stort engagemang och kunnande inom sitt område. Vi byggde tillsammans upp en hel utbildningsstruktur inom Nordea Life & Pension, Birgitta var både den pedagogiska och innehållsmässiga experten och var väldigt engagerad i varje deltagares framgång. Att Bibsan dessutom är en av de roligaste personerna jag har jobbat tillsammans med gör att jag gärna rekommenderar henne för framtida uppdrag."
Carolina Åberg, Global Head of Human Resourses
Nordea International Private Banking and Funds Luxembourg

Birgitta lyssnar in och vägleder så att jag som klient förmår höja blicken och se nya vägar och alternativ. Birgitta är målfokuserad, eftertänksam och begrundar. Känner mig lugn i hennes närvaro. Birgitta är envis och beslutsam. Hon inger en känsla av att hon verkligen vill stötta, vägleda och finnas för sin klient.

Field & Mind AB, Gunilla Stehlin-Isaksson

Lean Konsult & ICC NLP Coach